Gezond leven begint met goede voeding en voldoende beweging - Gunilla Boomsma

Diëtist in Haarlem

Voeding speelt een grote rol bij gezond leven. Mocht je niet tevreden zijn met je gewicht of heb je last van bepaalde lichamelijke klachten, dan kun je al veel bereiken door je voedingsschema aan te passen. Gunilla Boomsma, diëtist in Haarlem, helpt je graag om je doelen te bereiken. Tevens heeft zij veel ervaring met het opstellen van voedingsschema’s voor sporters.

Op welke manieren kan de diëtist in Haarlem jou helpen?

Je kan naar de diëtist in Haarlem gaan als je gewicht wil verliezen of als je aan wil komen. Tevens kan ik een voedingsschema opstellen voor mensen met bepaalde lichamelijke klachten, zoals een te hoge bloeddruk of een te hoog cholesterolgehalte. Daarnaast ben ik een sportdiëtist, waardoor ik sporters kan helpen met het opstellen van een voedingsschema dat perfect bij hun levensstijl past. Tijdens het eerste gesprek bespreken we jouw wensen. Ook kijk ik naar je huidige dieet en we bespreken eventuele klachten die je hebt. Heb je bijvoorbeeld snel last van je maag? Dan houd ik daar rekening mee. Door van tevoren alles te bespreken, kan ik een voedingsschema opstellen waarmee jij je doelen kan bereiken. Uiteraard let ik bij het maken van jouw persoonlijke schema op je wensen. Het is tenslotte de bedoeling dat je het schema blijft volgen om je doelen te bereiken. We blijven je voortgang in de gaten houden en we kunnen het schema eventueel aanpassen

Een afspraak maken bij de diëtist in Haarlem

Wil je graag een afspraak maken bij de diëtist in Haarlem? Neem dan contact op met Gunilla Boomsma. Je kan telefonisch contact opnemen via 06 – 46 46 78 51 of je kan een mail sturen naar [email protected]. We plannen dan samen een afspraak bij één van de locaties. Natuurlijk sta ik ook voor je klaar als je vragen hebt.