Recensies

Nancy Rutte – Cheerleader en actief bootcamper.

Toen ik de eerste keer bij Gunilla op gesprek kwam, was ik heel zenuwachtig. Mijn eetpatroon was verschrikkelijk en daar schaamde ik mij onwijs voor. Ik wist niet meer wat ik moest eten en vroeg Gunilla of zij mij wilde helpen om opnieuw te leren eten. Door alle verhalen over wat wel en niet goed voor je is, was ik totaal de weg kwijt geraakt. Elke dag voelde ik mij suf en uitput. Ik wist heel goed dat het kwam door het eten en wilde dit graag veranderen. Via via kwam ik terecht bij Gunilla, niet omdat ik mijzelf te dik vond, maar omdat ik echt anders moest gaan eten. Het aanpassen van je voedingspatroon gaat altijd met ups en downs, heb ik gemerkt. De afgelopen maanden is er zoveel veranderd, ik voel mijzelf fit en heb meer energie! Het is onbegrijpelijk wat voedsel met je lichaam kan doen en hoeveel effect het heeft op je dagelijks leven.

Ik ben super blij dat ik een paar maanden geleden naar Gunilla ben gestapt. Vaak kreeg ik te horen: ‘Maar Nanc je bent toch niet dik?’ Nee, maar ik wist niet meer hoe ik met eten om moest gaan. Gunilla super bedankt!!

Heleen Marsili – 37 jaar –

In juni 2017 kwam ik, enigszins gefrustreerd met mezelf, in contact met Gunilla. Na een jaar van persoonlijke verwaarlozing op sport- en voedingsgebied, had ik besloten mezelf op beide vlakken aan te pakken.

Hoewel ik niet veel te zwaar ben, en graag sport, leek het me verstandig met een expert te praten. In de media is ontzettend veel aandacht voor voeding, maar ik had enorme behoefte daar een persoonlijk advies over te krijgen, zeker gezien het feit dat ik een aantal moeilijke kilo’s wilde aanpakken, die me al jaren stoorden.

Bij de intake woog ik ruim 66kg en had 32% vet. Ons intake gesprek was gericht op het formuleren van een voedingsplan dat me zou helpen vet te reduceren, terwijl ik parallel startte met intensiever sporten. Als voorbereiding had ik een week lang mijn eetgewoontes vastgelegd, en tijdens de intake kon ze direct al een paar van mijn zwakke punten aanwijzen. Binnen een aantal dagen had ik een volledig gepersonaliseerd dieetadvies, dat ik tot in detail ben gaan volgen (behalve die paar keer dat ik dat niet deed ;-). Na 10 weken woog ik ruim 3 kilo minder, had 4% minder vet, at meer fruit en groente, dronk een heel stuk minder alcohol, voelde me 100% energieker en maak nu concrete plannen om een halve marathon te gaan lopen (voorheen claimde ik altijd dat 5 km maximaal haalbaar was). Persoonlijk was ik ontzettend blij met alle gezonde en no-nonsense voeding die Gunilla aanbeveelt, down-to-earth, niks super foods of green happiness, maar gewoon vers en veel volkoren. Voeding en beweging zijn onlosmakelijk verbonden als je je levensstijl wilt verbeteren, en dankzij het bijzonder uitgebreide en grondige advies van Gunilla ben ik op weg om al mijn doelen te behalen!

Mitchell – 22 jaar – krachtsporter

De aanpak van Gunilla werkt perfect. Bij de eerste sessie hebben we vastgesteld wat de doelen zijn en heeft zij een schema gemaakt hoe deze te behalen. Vervolgens hebben we afgesproken dat we om de 5 weken zouden afspreken om te kijken of de doelen behaald waren en hoe verder te gaan vanaf dat moment. Met het schema van Gunilla was ik bij onze tweede sessie al 10 kilo kwijt. Momenteel zit ik nog steeds bij Gunilla en ben ik sinds eind november 2015 tot vandaag de dag al 21 kilo verloren. Mijn Complimenten voor Boomsma sportdiƫtist.

Ruud de Groot – marathonloper

Om alle beheersbare onderdelen optimaal onder controle te krijgen besloot ik in voorbereiding op mijn 13e marathon (Tokyo) sportdiĆ«tiste Gunilla Boomsma te consulteren. Mijn vraag was simpel: “kun jij voor mij van toegevoegde waarde zijn in voorbereiding op een marathon?”. Het antwoord was ja, dus…….

Allereerst heb ik in kaart moeten brengen wat er zo al naar binnen werd gewerkt. Vervolgens is mijn gewicht, taille-omvang en vet gemeten. Zeg maar een nul-meting, nou ja…..het was ietsje meer……

Rekening houdend met mijn dagelijks werk en trainingsintensiteit heeft Gunilla een sportvoedingsadvies uitgewerkt. Het opvallende vond ik dat door bewust een aantal onderdelen van mijn huidige voeding te vervangen door de vele alternatieven die Gunilla bood, ik nauwelijks beperkingen heb ervaren. Het werd als het ware een mindset. Mij werd bewust gemaakt een keuze te maken tussen “goede” en “slechte” producten. Bovendien ben ik uiteindelijk meer maar anders gaan eten.

Het resultaat was al snel meetbaar en vond ik verbluffend. Uiteindelijk ben ik in 4 maanden tijd 6 cm taille-omvang en 5 kg vet kwijtgeraakt.

Nu, inmiddels 7 maanden later, ben ik nog steeds op mijn goede gewicht. Samenvattend noem ik de hele exercitie een mindset omdat met behulp van een aantal simpele wisseltrucs en bewustwording het eenvoudig is ook op lange termijn goed in shape te blijven.